Opgaver med frirum

Et frirum kan være mange ting, afhængig af øjnene, som ser.
For mig betyder frirum at opnå overskud i hverdagen ved at gøre ting man har lyst til eller behov for, og som giver overskud, glæde og mere tid sammen med familien.

Frirummet kan f.eks. være at min hund kan løbe frit på gårdspladsen, bag hegn og låge, og hegnet er designet, så det matcher husets stil og eksisterende trappegelænder. På den måde kan jeg nyde min indgang og jeg kan slappe af, fordi jeg ved at min hund ikke løber ud på vejen. Det er et af de frirum jeg har skabt i mit eget liv.

Du kan herunder se et udvalg af de opgaver, som jeg har udført.
Inspirerer det dig til at jeg skal lave et frirum hos dig?

Hus

Eksempel på nyt badeværelse

Have

Eksempel på ny træterrasse med integrereret udendørsbruser

Designløsninger

Eksempel med stålhegn og låge

Design, udførelse og opsætning er udført af mig selv, og jeg har sat det op ved min egen hovedindgang og indkørsel.
Bonus er at min hund kan holdes inde i gårdhaven, så det giver mig og min familie et frirum i hverdagen, fordi vi kan nyde synet af en fuldendt indgang og samtidig være sikre på, at hunden ikke løber ud på vejen.


Løst og fast

Her kan du se eksempler på forskellige opgaver.
Ring gerne til mig og hør, om jeg kan udføre den idé du har.Anbefalinger

“Da vi skulle have etableret fasciner på vores grund, kontaktede vi firmaet Handyman Finn Kaastrup og fik et rigtig fint tilbud, som indbefattede hele entreprisen fra start til slut.

I forbindelse med etableringen af fascinerne, blev vores forhave og indkørsel gravet op, men alt blev planeret jævnt og pænt ud igen, inden firmaet Handyman Finn Kaastrup afsluttede sit arbejde hos os.

Vi har det bedste indtryk af Handyman Finn Kaastrup bl.a. som en meget omhyggelig, dygtig, pålidelig og tillidsfuld håndværker, som vi helt sikkert vil kontakte igen til nye projekter.”

Laura og Svend Aage Nielsen, Stenstrup. Febr. 2021

“Finn kan næsten løse alle former for håndværksmæssige opgaver og jeg fandt ud af, at ingen opgave er for lille.

Finn har afmonteret lamper og sat dem op igen.
Han har hængt mit tv op og billeder på væggen.

Og Finn har været min sparringspartner i forbindelse med flytning, hvilket har været en kæmpe hjælp. 5 stjerner til Finn, Fyns bedste handyman.”

Susanne Weber, Odense. Febr. 2021