Har du en idé, så spørg gerne

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.
Spørg hellere én gang for meget end slet ikke, fordi jeg er sikker på at vi sammen kan finde en god løsning, som skaber nye frirum til dig og dine.

Jeg er altid parat til at kigge forbi dit sted til et uforpligtende møde, hvor vi sammen finder ud af, hvad der skal laves, hvor lang tid det tager og min pris.

Handyman Finn Kaastrup

“Et godt råd er altid gratis”

Finn Kaastrup

Jyden fra Odense

Min adresse er Johannevej 1A, 5000 Odense C.
Åløkkekvarteret danner rammen om mit liv, og jeg nyder livet tæt på by og skov.

Jeg bor i en traditionel murermestervilla sammen med min kone og min hund.
Hus og have er løbende sat i stand af mig selv, bl.a. med nyanlagt forhave inkl. hæk, græskant og fliser, og med walk in closet.

Anbefalinger

“Da vi skulle have etableret fasciner på vores grund, kontaktede vi firmaet Handyman Finn Kaastrup og fik et rigtig fint tilbud, som indbefattede hele entreprisen fra start til slut.

I forbindelse med etableringen af fascinerne, blev vores forhave og indkørsel gravet op, men alt blev planeret jævnt og pænt ud igen, inden firmaet Handyman Finn Kaastrup afsluttede sit arbejde hos os.

Vi har det bedste indtryk af Handyman Finn Kaastrup bl.a. som en meget omhyggelig, dygtig, pålidelig og tillidsfuld håndværker, som vi helt sikkert vil kontakte igen til nye projekter.”

Laura og Svend Aage Nielsen, Stenstrup. Febr. 2021

“Finn kan næsten løse alle former for håndværksmæssige opgaver og jeg fandt ud af, at ingen opgave er for lille.

Finn har afmonteret lamper og sat dem op igen.
Han har hængt mit tv op og billeder på væggen.

Og Finn har været min sparringspartner i forbindelse med flytning, hvilket har været en kæmpe hjælp. 5 stjerner til Finn, Fyns bedste handyman.”

Susanne Weber, Odense. Febr. 2021